Batut de partenerul de pahar

Un barbat de 37 de ani, din comuna Odobesti, a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau dupa ce a fost batut. Pentru ca era in stare avansata de ebrietate si avea mai multe leziuni, printre care si otoragie, a fost internat in Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva.

Cazul a fost sesizat si la politie, iar in urma verificarilor s-a constatat ca a fost lovit de un consatean, de 27 de ani, alaturi de care a consumat alcool la un bar din Secuieni. In functie de numarul de zile de ingrijiri medicale se va face si incadrarea juridica a faptei pentru cel cercetat.

PUBLICITATE

I-a ars toata casa

Locuinta unui tânar, din satul Baimac, comuna Izvoru Berheciului, s-a facut scrum la finele saptamânii trecute. Proprietarul era plecat de acasa când s-a iscat focul si pâna a fost observat de vecini, s-a extins si a cuprins intreaga cladire.

In urma incendiului a ars locuinta, dar si o anexa, iar pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bacau, care au intervenit pentru stingerea flacarilor, trebuie sa stabileasca de la ce a pornit acesta.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ