S-a dus sa scoata apa, dar a cazut in fântâna

I s-a intâmplat unei femei de 74 de ani, din comuna Birsanesti. Aceasta s-a dus sa scoata apa, insa a cazut in fântâna. Un vecin a sarit imediat sa o salveze si a reusit sa o scoata la timp din put. O ambulanta a transportat-o pe batrâna la spital si a ramas sub observatia medicilor pentru a se asigura ca va trece cu bine peste acest accident.

Un copil a dat foc hainelor puse la uscat de vecin

PUBLICITATE

Incendiul s-a iscat la un bloc de pe strada Tipografilor, din municipiul Bacau. Hainele puse la uscat intr-un balcon au luat foc si au fost chemati pompierii care au stins incendiul. Pentru ca nu se stia de la ce a pornit totul, s-a deschis o ancheta si s-a stabilit ca cel care a provocat incendiul a fost un copil, in vârsta de 13 ani. Acesta ar fi aprins o bucata de hârtie si a aruncat-o de la etaj, numai ca aceasta a cazut in balconul vecinului tocmai pe imbracaminte.

Ucis de vaca

Un barbat de 76 de ani, din comuna Pirjol, a fost omorât de vaca. Omul a fost lovit de animal, s-a dezechilibrat si a cazut la pamânt, iar in acel moment vaca l-a calcat practic in picioare. In urma leziunilor abdominale suferite, proprietarul a inceput sa se simta rau si a fost solicitata o ambulanta care l-a transportat la spital. Acolo nu s-a mai putut face nimic ca sa-i fie salvata viata si a murit.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ