A murit calcata de tren

Accidentul feroviar s-a petrecut la sfârsitul saptamânii trecute in localitatea Racaciuni. Un tren de marfa, care se deplasa pe relatia Bacau – Adjud, când a ajuns in comuna, a surprins si accidentat mortal o femeie de circa 70 de ani. Asupra sa nu s-au gasit documente de identitate si se fac verificari pentru se stabili cine este victima.

Un tânar de 19 ani a murit lovit de un copac

Tragedia s-a petrecut la Ciobanus, in comuna Asau. Tânarul a mers in padurea ce apartine parintilor sai, de unde a taiat un copac, cel mai probabil, pentru a face focul. In cadere, arborele l-a surprins si l-a lovit in cap, acesta cazând fara suflare. Trupul baiatului a fost transportat la morga, pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cauzei mortii.

Gemenii din Letea Veche s-au batut din nou

Cei doi frati gemeni, din comuna Letea Veche, de acum bine cunoscuti de catre politisti datorita scandalurilor frecvente pe care le provoaca, au ajuns din nou in atentia anchetatorilor. La sfârsitul saptamânii, in timp ce se aflau la locuinta, intre ei s-a iscat un scandal, evident pe fondul consumului de alcool. La un moment dat, Iulian a pus mâna pe un cutit si si-a injunghiat fratele in bratul stâng. Victima a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale si, dupa ce le-a primit, a putut pleca acasa, pentru ca rana nu era una grava. Bataile intre cei doi frati pornesc dupa ce consuma alcool, iar anul trecut s-au lovit chiar si cu toporul. Dupa o perioada petrecuta in spital, cel care atunci era victima, a putut pleca acasa. Si-a retras, insa, plângerea si, dupa numai o saptamâna, s-au injunghiat din nou. La spital, ajunge când unul când celalalt, dar si vecinii se tem de ei, pentru ca au intrat in conflict si cu acestia.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Fac verificari doar din gura, sau de ochii lumii.Ultima lor verificare inteligenta tot intr un accident feroviar a durat 7 ani pana au anuntat familia decedatului.,asta desi aveau toate datele victimei care dealtfel fusese data disparuta.Militienii noastri cinstiti sunt ocupati mai mult cu spagile traficul de influenta afaceri si cu fuga de coruptie.Asa ca nu mai mancati rahat cu apa rece.

LĂSAȚI UN MESAJ