O prima activitate din acest an scolar desfasurata la Scoala Gimnaziala ,,Mihai Eminescu” Lespezi, activitate care se inscrie in seria de evenimente din cadrul proiectului educational „Fantezii de toamna”, a avut loc zilele acestea in prezenta a numerosi oaspeti, parinti, autoritati locale, invitati.

Elevii scolii, cât si cadrele didactice au prezentat tuturor un colaj de cântece si poezii de toamna. Programul a debutat cu atelire tematice: creatii literare, plastice, tehnico-aplicative, concurs de cultura generala, toate având in centru „Toamna, toamna darnica”, iar apoi a continuat cu un program artistic in care au fost antrenati toti copiii, de la mic la mare. Cei mai talentati elevi s-au remarcat prin cântece in limbile engleza si italiana, dramatizari, dans sportiv, cântece si dansuri populare.

„In acest nou an scolar dorim sa derulam cât mai multe activitati educative pentru ca elevii scolii noastre sa isi atinga propriile potentialitati si sa isi manifeste creativ si adaptativ unicitatea”, a declarat consilier educativ – profesor invatamânt primar Ghiurca Sorina Genoveva.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ