Canicula pare sa topeasca, zilele acestea, chiar si dalele pavajului din Piata Tricolorului. Lumea zace toropita pe bancile din fata Casei de Cultura, in umbra subtire a pomilor plantati acolo. Nici o pala de vânt, nici o cismea, nici un strop de apa.

Anul trecut a functionat acolo fântâna arteziana ce tâsneste din pavaj, chiar pâna in zilele târzii de toamna. Anul acesta, insa, instalatia buclucasa, care pare sa functioneze doar când are toane bune, inca nu a pornit, desi ar face mult bine in centrul orasului si ar mai primeni aerul. Se pare insa ca situatia se va rezolva in urmatoarele câteva zile.

„Acum se fac lucrari de intretinere a instalatiilor si se indeparteaza mizeria care s-a acumulat in ultimele luni. Credem ca in urmatoarele 2-3 zile fântâna va functiona din nou”, a spus Ionut Tomescu, purtatorul de cuvânt al Primariei Bacau.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

  1. Acolo preferam un spatiu plin de verdeata si copaci, iar la umbra lor sa poposesti cu placere.Acum acolo Primaria a plantat betoane si banci incinse bine de soare pe care nu prea mai ai curajul sa te asezi. Care spatiu verde urmeaza a fi inlocuit cu betoane ?????

  2. SA FACA O FANTANA SI IN FATA PRIMARIEI SI A PREFECTURII,MAI APROAPE DE SEDIILE LOR CA SA SI RACOREASCA CREIERELE…CA DE ATATA MUNCA IDIOATA O SA SE INCINGA SI VA PRODUCE INCENDII…

  3. Nu am inteles si nici nu o sa inteleg de ce trebuiau acele pavele in mijlocul orasului, cind Bacaul si asa duce lipsa de parcuri. Doar ca sa-i dam de lucru unei societati agreate? Nu mai desfiintati spatiile verzi pentru nu stiu ce interese, ca ne coacem de caldura in acest oras plin de betoane!

LĂSAȚI UN MESAJ