Alexandru Vladut Matanie, care avea 18 ani, a murit, la inceputul lunii noiembrie a anului trecut, in Spitalul Judetean de Urgenta Bacau, unde a fost internat cu o infectie severa.

Familia a acuzat atunci cadrele medicale ca baiatul ar fi murit cu zile si a facut plângere la Parchet pentru a se face ancheta.

Acum, la mai bine de sapte luni de la tragedie, organizeaza un protest impotriva sistemului medical din Bacau.

PUBLICITATE

Manifestarea care va avea loc sâmbata, 20 iunie, incepând cu ora 12.00 si sunt invitati sa li se alature colegii de clasa si de liceu, prietenii si toti cei care l-au cunoscut, intâlnirea fiind la Cimitirul Central.

Primaria Bacau a avizat favorabil actiunea care se va desfasura pe traseul Cimitirul Central – Piata Casei de Cultura, unde se va stationa cinci ore, cu mentiunea ca deplasarea se va face pe trotuar.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. sa vina toti cei care au fost la spital si au fost tratati cu indiferenta….azi am fost cu dureri severe de spate abdomen si febra durere in gat de urechi si nu mi au dat un diagnostic….sa merg acasa si daca imi mai este rau sa revin dupa 3 zile….poftim tratament

LĂSAȚI UN MESAJ