„Familia este doar atunci când o femeie și un bărbat au un copil și îl cresc românește!”

Candidații ALIANȚA NOASTRĂ ROMÂNIA din Bacău sunt împotriva căsătoriilor homosexuale

0

anr

Candidații Alianței Noastre România din județul Bacău trag un semnal de alarmă în problema căsătoriilor între persoanele de același sex și consideră această încercare drept un atac la fundamentele morale și creștine ale poporului român.

„Noi nu-i condamnăm pe cei ce formează cupluri de același sex, e libertatea fiecăruia să-și trăiască viața așa cum consideră de cuviință. Dar nu acceptăm să se legifereze căsătoria între doi bărbați sau două femei pentru că, după aceea, mai grav, aceste cupluri vor înfia copii”, a spus avocatul Cosmin Isăcescu, candidatul de primul loc la Senat în Bacău.

Medicul Iulia Ștefănescu, prima pe buletinul de vot la Camera Deputaților, a subliniat că Alianța Noastră România nu dovedește nici fanatism religios, nici înapoiere în gândire atunci când se bate pentru păstrarea valorilor tradiționale românești:

„Acum, o normalitate frumoasă și adevărată, care a adus sute de ani liniștea și bucuria în casele noastre este prezentată drept anormală. Nu putem, sub lozinci importate dintr-o Europă bezmetică, să spunem că familia formată dintr-o femeie și un bărbat nu mai este la modă.

Dincolo de minunata Taină a Căsătoriei ce-i leagă pe cei doi, trebuie să ne gândim la problemele psiho-emoționale ale unor copii înfiați de cuplurile homosexuale.” Candidații Alianței Noastre România din județul Bacău acuză PSD și PNL că au refuzat să organizeze pe 11 decembrie referendumul de modificare a Constituției pentru precizarea că familia este alcătuită dintr-o femeie și un bărbat.

„Au spus că vor organiza referendumul anul viitor, însă, o să vedeți, nu se va întâmpla acest lucru. Marile partide sunt manevrate de cei ce au distrus țara, i-au înstrăinat bunurile, iar acum atacă familia românească”, este de părere Iulian Ilie, candidatul de pe locul 2 pe lista pentru Camera Deputaților.

Alianța Noastră România este singurul partid care și-a asumat deschis lupta împotriva distrugerii valorilor moral-creștine și vrea ca românii să fie mândri de inteligența și spiritualitatea lor.

PUBLICAT LA COMANDA ANR, CUI 11160024


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.