Deputatul Cosmin Necula vrea transport în comun gratuit pentru toate persoanele vârstnice din Bacău
Cosmin Necula, candidatul PSD la funcția de primar al Bacăului, pledează, în programul său administrativ, pentru acordarea de facilități extinse persoanelor vârstnice din oraș.

Una dintre prioritățile anunțate de Necula vizează introducerea transportului în comun gratuit, pe toate liniile, pentru toți pensionarii ce locuiesc în municipiul Bacău. Măsura a fost inspirată de exemple din alte orașe mari din țară, unde primăriile au implementat transportul în comun gratuit pentru vârstnici.

Candidatul PSD mai spune în programul său că va impune, ca viitor primar, creșterea cuantumului bonurilor valorice primite de persoanele vârstnice la 150 de lei, în loc de 100 cum este în prezent. Concomitent, a arătat Necula, Primăria va extinde numărul de persoane ce vor beneficia de bonurile valorice acordate de municipalitate.

PUBLICITATE

„Am convingerea că fără coruptie și cu mai mult bun simț în cheltuirea banului public, putem mări numărul beneficiarilor și crește cuantumul bonului valoric la 150 lei. De asemenea, transportul în comun gratuit pentru toți pensionarii va fi o prioritate a mandatului meu de primar. Nu trebuie să fie o rușine sau un blestem să înaintezi în vârstă, să îmbătrânești. Iar când vorbim despre cei care au ridicat acest oraș, despre seniorii care au construit Bacăul, trebuie să le oferim respectul cuvenit”
Cosmin Necula, candidatul PSD la funcția de Primar al Bacăului

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.