Politistii de la Investigarea Fraudelor Bacau, alaturi de mascati si lucratori de la Directia Judeteana de Accize si Operatiuni Vamale Bacau au descins vineri la doua imobile, din municipiul Bacau, pentru depistarea unor fabrici ilegale de producere a alcoolului. Fabrica de alcool dar si bauturile spirtoase au fost confiscate de catre vamesi care vor stabili si prejudiciul adus bugetului de stat. Totodata, oamenii legii au ridicat si suma de 3.200 lei identificata în urma perchezitiilor. Suspectul de 65 de ani este cercetat pentru evaziune fiscala si producere de bauturi alcoolice în afara antrepozitului fiscal cu scopul comercializarii. Politistii vor trebui sa afle si cum a ajuns acesta sa-si faca o fabrica de alcool in incinta Depoului CFR.

„Astfel, la un imobil situat în Bacau, în incinta Depoului CFR, au fost identificate doua instalatii artizanale de producere a bauturilor spirtoase, apartinând lui Dan U. (65 ani), din municipiul Bacau. De asemenea, a fost identificata cantitatea de 145 litri bauturi spirtoase ambalate în pet-uri de 5 litri, fara marcaje, ce urma a fi comercializata de catre cel în cauza.”

insp. pr. Oana Nafornita, purtatorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie Judetean Bacau


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ