Extragerea loteriei va fi transmisa tv de la ora 19,45

Ministerul Finantelor Publice organizeaza luni, 2 mai, extragerea ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale, dedicata sarbatorilor de Pasti. La aceasta extragere participa bonurile fiscale emise în perioada 1 februarie – 16 aprilie 2016.

Fondul de premiere este tot de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.
Selectia câstigatorilor va fi realizata în doua etape. Prima etapa va avea loc luni, 2 mai, si va consta în extragerea bilelor care vor desemna luna, ziua si valoarea bonurilor câstigatoare. Daca numarul cererilor de revendicare depaseste o suta, va fi organizata o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de câstigatori.

Extragerea va fi organizata în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 19,45, dar extragerea este publica si de regula este transmisa de TVR 1.

PUBLICITATE

Dupa stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câstigatoare, acestea vor fi centralizate si transmise în termen de doua zile catre ANAF, în vederea încarcarii rezultatelor în “Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale”, respectiv pentru verificarea autenticitatii bonurilor câstigatoare de catre Directia Generala Antifrauda Fiscala, prin directiile regionale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ