Directia Silvica Bacau finalizeaza editia din acest a campaniei „Luna plantarii arorelui” pe 16 aprilie, cu vernisajul unei expozitii de arta plastica, grafica, fotografie si caricatura, dar si printr-o actiune de plantari de arbori care va avea loc pe raza Ocolului Silvic Moinesti. Vernisajul va avea loc de la ora 9,00.

Expozitia de arta plastica va fi organizata pe simezele montate chiar la sediul Directiei Silvice, din comuna Hemeius. Vor expune lucrari elevi de la Colegiul National de Arta „G. Apostu”, din Bacau, si elevi de la scolile de arta din Iasi, Braila, Tecuci si Galati.

Campania „Luna plantarii arborelui” a deschis, in judetul Bacau, sezonul pentru plantarea, in acest an, a peste un milion de puieti. Vor avea loc regenerari naturale pe 500 de hectare, regenerari artificiale pe 180 ha si completarea culturilor din anii anteriori pe 67 ha.

PUBLICITATE

Directia Silvica dispune de pepiniere in care se afla peste cinci milioane de puiesi, din careapti de plantat sunt peste 2,6 milioane. In solarii sunt aproape 1,3 milioane de puiesi apti de repicat (de plantat definitiv pe locurile care le-au fost destinate).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ