Simeza Complexului Muzeal “Iulian Antonescu” gazduieste si in acest an un eveniment ce reuneste genul liric japonez – haiku – si arta fotografica.

Aflata la a doua editie, expozitia foto-haiku “Declic in silabe” va aduce in fata publicului bacauan imaginile realizate de fotograful Constantin Brosu si versurile cu parfum oriental create de 35 de haijini români, evenimentul fiind coordonat de Mihaela Babusanu si Oana Gheorghe.

O data cu vernisajul expozitiei ce va avea loc vineri, 15 mai, de la ora 17.00, la sediul Muzeului de Istorie de pe strada 9 Mai, se va desfasura si lansarea volumului de haiku “Femeia bonsai” aparut sub semnatura Mihaelei Babusanu.

PUBLICITATE

Spectacolul va fi completat de echipa de dansatori din cadrul Asociatiei româno-japoneze Himawari din Iasi si de o serie de surprize pregatite de organizatori.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ