Societatea Centrul de Afaceri si Expozitional Bacau, în parteneriat cu Selgros Cash & Carry România, organizeaza prima editie a evenimentului „Expo Luna Cadourilor”, care îsi va deschide portile joi, 27 noiembrie, de la ora 13,00. Timp de patru zile, pâna duminica, 30 noiembrie, târgul cu vânzare ofera publicului posibilitatea achizitionarii de cadouri pentru sarbatori.

Evenimentul aduce în acelasi loc producatori, importatori si distribuitori de produse si decoratiuni specifice sarbatorilor de iarna, articole handmade, carti, jocuri, jucarii, dulciuri, produse artizanale, produse alimentare si cosmetice.

Pe parcursul evenimentului vor avea loc ateliere creative si recreative pentru copii. Cele mai îndragite mascote Minnie si Mickey Mouse, alaturi de Ajutoarele Mosului, vor cânta, vor dansa si vor prelua scrisorile pentru Mos Craciun.

Joi si vineri, 27 si 28 noiembrie, elevii Colegiului National de Arta „George Apostu”, din Bacau, vor sustine recitaluri de musica usoara si popularta Tot vineri, între orele 17,00 si 18,00, Hobby Club organizeaza atelierul de creatie „Hobby Creative”.

Sâmbata, 29 noiembrie, în intervalul orar 11,00 – 14,00, Animatori Evenimente va organiza concursurile „Cel mai înalt castel” si „Sarituri în trei picioare – echipe de parinti si copii”. Tot în acest interval orar va avea loc si concursul pentru grupele de copii de la gradinite. Tema proiectului este „Bradutul meu de Craciun”. De asemenea, Teatrul de Animatie Bacovia Bacau va sustine un spectacol, intitulat „Fabule Jucause”, sâmbata, începând cu ora 14,00.

Expozitia se poate vizita joi începând cu ora 13,00, pâna la ora 18,00, vineri si sâmbata de la ora 10,00 pâna la ora 18,00, iar duminica de la ora 10,00 pâna la ora 16,00.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ