„Expo Luna Cadourilor”, manifestare promotionala organizata de societatea Centrul de Afaceri si Expozitional Bacau, în parteneriat cu Selgros Cash & Carry România, continua sâmbata si duminica (29 si 30 noiembrie) si ofera publicului posibilitatea achizitionarii de cadouri pentru Sarbatori.
Evenimentul aduce în acelasi loc 18 producatori, importatori si distribuitori de produse si decoratiuni specifice sarbatorilor de iarna, articole handmade, carti, jocuri, jucarii, dulciuri, produse artizanale, produse alimentare si cosmetice.

Pe parcursul evenimentului au loc ateliere creative si recreative pentru copii, iar cele mai îndragite mascot, Minnie si Mickey Mouse, alaturi de Ajutoarele Mosului, canta, danseaza si preiau scrisorile pentru Mos Craciun.

Sâmbata, 29 noiembrie, de la ora 11,00 incepe un program de cântece si dansuri alaturi de Minnie si Mickey Mouse, iar de la ora 12,00 au loc concursurile „Cel mai înalt castel” si „Sarituri în trei picioare – echipe de parinti si copii”. Tot atunci va avea loc si concursul pentru grupele de copii de la gradinite, pe tema „Bradutul meu de Craciun”. De la ora 13,00, are loc un moment de magie cu Magicianul Augustin, iar de la ora 14,00 incepe spectacolul „Fata babei si fata mosului (in regia lui Valentin Dobrescu), urmat de spectacolul „Fabule Jucause” – ambele sustinute de Teatrul Municipal Bacovia, sectia Animatie.

Duminica, 30 noiembrie, de la ora 14,00, are loc extragerea tombolei cu premii oferite de Selgros Cash & Carry România, Animatori Evenimente si Avon.

Expozitia se poate vizita sâmbata de la ora 10,00 pâna la ora 18,00, iar duminica de la ora 10,00 pâna la ora 16,00.

„In acest fel vrem sa fim mai aproape de comunitate si sa aducem câteva clipe de bucurie pentru bacauani, dar sa impulsionam si micii producatori sau IMM-urile care au venit sa expuna aici. Expozitia va trebui sa ia amploare ca numar de expozanti, in anii urmatori. Ne situam, deja, in zona expozitiilor obisnuite de acest fel din regiunea noastra. Vrem sa o dezvoltam, sa fie un punct de atractie pentru oras si pentru cei din judetele limitrofe Bacaului.”
Corneliu Pricope, directorul general al CAEx Bacau

Petru Done


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ