Manifestarea promotionala Expo Denta a deschis, la sfârsitul saptamânii trecute, anul expozitional 2015 – 2016 la Centrul de Afaceri si Expozitii Bacau (CAEx). Organizata impreuna cu Colegiul Medicilor Dentisti din judetul Bacau, sub patronajul Colegiului Medicilor Dentisti din România, Expo Denta a reunit zece firme de specialitate, care au expus instrumente specifice domeniului medical abordat, aparatura de specialitate, uniforme si incaltaminte de uz medical, dar si produse naturiste si de igiena orala, medicamente si consumabile stomatologice.

Tematica expozitie a fost axata, astfel, pe Cabinetele de medicina dentara, pe Laboratoarele de tehnica dentara si pe Servicii, informatii, comunicare si organizare. Standul cu cele mai multe instrumente specifice unui cabinet medical dentar a fost al pakistanezului Arfan Kalim, reprezentantul unei firmei din Arad, o afacere de familie, care are puncte de desfacere in mai multe tari din Europa. Produsele, tot instrumentarul de care are nevoie un medic, sunt fabricate in Pakistan de un producator considerat numarul 1 mondial in domeniu.

„Avem – ne-a declarat Arfan Kalim – diferite modele, tot timpul in pas cu ce apare pe piata, dar sunt produsele clasice necesare intr-un cabinet stomatologic.” Expo Denta a ajuns, in acest an, la a doua sa manifestare.

PUBLICITATE

„Ne dorim – ne-a spus Corneliu Pricope, directorul general al CAEx – sa fim aproape de acest domeniu atât de solicitat pentru noi toti, de interesant si de util, astfel incât medicii care practica aceasta meserie sa aiba câteva oportunitati in plus de cunoastere a instrumentarului, a echipamentelor nou aparute, de cunoastere a noutatilor in domeniu, prin participarea unor producatori si importatori importanti pe acest sector de activitate. Ne dorim dezvoltarea acestui domeniu pe viitor. ”

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ