25 mai 2024
EvenimentExplozie la un bloc din Sibiu: Femeie în vârstă de 86 de...

Explozie la un bloc din Sibiu: Femeie în vârstă de 86 de ani transportată la spital cu arsuri la mâini și picioare

O explozie la parterul unui bloc din municipiul Sibiu, pe strada Johann Sebastian Bach, a provocat răni grave unei femei în vârstă de 86 de ani. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), Andreea Ștefan, femeia a suferit arsuri la mâini și picioare și a fost transportată de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Sibiu.

Alți șapte locatari ai blocului au reușit să se autoevacueze în siguranță și nu au nevoie de îngrijiri medicale. Echipajele de intervenție ale ISU Sibiu au ajuns rapid la fața locului, mobilizând două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Cu toate că explozia a fost cauzată de o acumulare de gaze, din fericire, nu a fost urmată de un incendiu.

Reprezentanta ISU Sibiu, Andreea Ștefan, a oferit informații despre intervenția în curs: “ISU Sibiu intervine de urgență pe strada Johann Sebastian Bach din municipiul Sibiu, unde a avut loc o explozie la parterul unui imobil. La fața locului sunt mobilizate două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. O femeie în vârstă de 86 de ani a suferit arsuri la mâini și picioare, aceasta fiind transportată la UPU Sibiu.”Autoritățile vor continua investigațiile pentru a stabili cu exactitate cauzele exploziei și pentru a preveni evenimente similare în viitor.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri