Fortele terestre si aeriene au simulat interventia la un incendiu forestier/Foto: plt. Crina Cristofor, Baza 95 Aeriana

Baza 95 Aeriana Bacau a participat la exercitiul organizat de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Mr. Constantin Ene” al judetului Bacau, având ca tema “Gestionarea situatiilor de urgenta generate de producerea unui incendiu la fondul forestier”.

Exercitiul s-a desfasurat in padurea Orbeni, in colaborare cu structurile de interventie din judetul Bacau. Baza 95 Aeriana Bacau a participat la simulare cu un elicopter militar IAR 330 Puma Socat, pilotaT chiar de comandorul Valerica Vrajescu, comandantul Bazei 95 Aeriene.

Scopul exercitiului a fost acela de a antrena structurile de interventie in vederea indeplinirii misiunilor specifice in situatia producerii unui incendiu la fondul forestier. )

PUBLICITATE

[wonderplugin_gallery id=”661″]

Foto: plt. Crina Cristofor, Baza 95 Aeriana


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ