Începând de azi, 3 august, noul antrenor al divizionarei secunde CS Aerostar Bacău este Cristian Lupuț.

În vârstă de 43 de ani, tehnicianul care le-a pregătit în trecut pe Luceafărul Oradea și Viitorul Târgu-Jiu a semnat un contract pe un sezon cu gruparea băcăuană.

„Insistența oamenilor de aici și stabilitatea de care Aerostar a dat dovadă în ultimii ani m-au convins să vin la Bacău. În perioada următoare voi face o evaluare a lotului pentru a vedea exact cum și unde trebuie să ne întărim astfel încât să facem o figură frumoasă în liga a doua”, a declarat Lupuț, care îl înlocuiește pe banca tehnică pe Daniel Munteanu.

„Chiar dacă nu ne-am consolidat încă bugetul, avem promisiuni solide din partea mediului de afaceri băcăuan că vom primi sprijinul financiar care ne va permite să facem față cu bine rigorilor ligii secunde. Venirea antrenorului Cristian Lupuț și a preparatorului fizic Cristi Gurău reprezintă un pas hotărât pe care CS Aerostar îl face în această direcție”, a afirmat președintele „aviatorilor”, Doru Damaschin.

În numărul de mâine al ziarului Deșteptarea puteți citi toate mutările de trupe operate până acum de echipa băcăuană antrenată de Cristi Lupuț.PUBLICITATE