Cu zero puncte și zero goluri marcate în mandatul lui Cristian Lupuț, divizionara B Aerostar Bacău încearcă să dea un restart acestui sezon. Prin urmare, în această dimineață, conducerea clubului a decis instalarea în funcția de director tehnic al lui Daniel Munteanu, antrenorul care i-a promovat pe „aviatori” în liga secundă la finalul ediției 2019-2020.

Argumentul principal este parcursul bun avut de Aerostar în stagiunea trecută cu Daniel Munteanu și faptul că acesta este familiarizat cu lotul de jucătoroi.

Munteanu va re-debuta pe banca grupării băcăuane sâmbătă, la meciul din etapa a cincea, de pe teren propriu, cu Csikszereda Miercurea-Ciuc.

„Nu sunt un magician ca să pot obține rezultate peste noapte, dar am convingerea că anumite lucruri se vor schimba în bine. Mă refer la o altă față a echipei și la plăcerea de a juca fotbal. Suntem într-o situație grea, dar pe care o putem repara.

Îmi asum totul, inclusiv rezultatul de sâmbătă, cu Csikszereda și vă garantez că vom face tot posibiliul pentru ca Aerostar să urce în clasament”, a declarat în exclusivitate pentru Deșteptarea, noul director tehnic al CS Aerostar, Daniel Munteanu.PUBLICITATE