“United in Diversity – Europe Seen by Children” este titlul proiectului european la care participa Colegiul Naţional “Ferdinand I”. Organizat de Centrul Europe Direct din Regiunea Lombardia, cu sprijinul Centrului Europe Direct Bacau, in calitate de co-organizator regional, proiectul are ca scop celebrarea Zilei Europei printr-un schimb de desene cu tema “Europa prin ochii copiilor.”

Obiectivul proiectului este acela de a oferi elevilor oportunitatea de a afla mai multe despre cultura statelor-membre din Europa şi de a incuraja schimburile educaţionale şi culturale dintre şcoli. “La acest proiect au participat peste 100 de şcoli primare şi Centre Europe Direct din Europa, imparţite in 10 grupuri de lucru, colegiul nostru fiind reprezentat de elevii claselor pregatitoare B si a III-a, indrumaţi de doamnele invatatoare Margareta Vatamanescu si Antonina Gheorghiu. Copiii au realizat desene, picturi, colaje, care au fost trimise la şcolile partenere din Italia, Grecia, Franta si Ţara Galilor”, ne-a declarat coordonatorul proiectului, prof. Nicoleta Nistor.

Expoziţia cu desenele primite si informaţiile despre scolile si tarile partenere a fost inaugurata pe 9 mai si poate fi vizionata pe parcursul acestei luni in holul central al Colegiului National “Ferdinand I”.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ