Bazinul de inot a fost gazda, vineri seara, pentru inca o editie a competitiei Swimathon, intrata deja in traditie si una dintre cele mai importante actiuni caritabile derulate in Bacau.

Sala a rezistat cu bine freneziei produsa de un public entuziast, care a umplut la refuz tribunele, galerii ale celor 21 de echipe competitoare, dotate cu pancarte, tobe, trompete si multa veselie, cum poate rar se mai vede la o competitie sportiva in Bacau, fie ea si de amatori. Ca de obicei, organizarea a fost a Fundatiei Comunitare Bacau, cu sprijinul multor sposori si prieteni ai ideii de bine comunitar.

“Swimathonul este un mecanism prin care reusim sa producem si sa scoatem din comunitate nu doar probleme, ci si solutii. Reusim astfel sa vedem ce este necesar pentru comunitate si, mai ales, sam identificam resurse din comunitate care altfel ar ramâne necunoscute. Este un mecanism, in principiu, pentru persoane fizice, dar avem aici si câteva zeci de firme care s-au implicat”, a spus Mihai Caprioara, presedintele Fundatiei Comunitare Bacau.

PUBLICITATE

S-au inscris la start peste 120 de inotatori de la o multime de organizatii, dar si persoane cunoscute ale vietii publice, cum a fost, de exemplu, senatorul Dragos Luchian, un “veteran” al competitiei.
Scopul intregii actiuni a fost donarea de fonduri care vor contribui la infaptuirea multor proiecte necesare societatii bacauane.

Mai amanuntit, despre toate acesteam in editia de luni a “Desteptarii”.

[wonderplugin_gallery id=”391″]

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ