17 aprilie 2024
EconomieElitemob a inaugurat propria fabrica de mobilier in Bacau

Elitemob a inaugurat propria fabrica de mobilier in Bacau

Cu o experienta de 13 ani pe piata de mobila din Bacau, compania Elitemob – cunoscuta pentru rafinamentul produselor sale, in special al celor din categoria „premium” – a intrat total si in categoria industriasilor. La sfârsitul saptamânii trecute, Dana si Denis Chiriac, proprietarii si managerii Elitemob, au inaugurat propria fabrica de mobila.

„Nevoia unei astfel de investitii – spune Dana Chiriac – a aparut in anul 2012, când ne-am dat seama ca pentru a livra in continuare produse de calitate este nevoie de un upgrade, de o transformare, pentru a putea face fata cererii. Asa am ajuns la momentul inaugurarii fabricii de mobilier, care intruneste toate conditiile necesare desfasurarii activitatii de creare de obiecte premium.” Pâna acum, Elitemob avea o fabrica inchiriata, dar conditiile de acolo nu erau optime.

Mobilier pe valurile vremiiProductia de mobilier Elitemob este o afacere de familie, inceputa in anul 2003. Proprietarii afacerii spun ca in conditiile economice deloc usoare ale anilor care au urmat ei au razbatut, desi s-au confruntat cu tot felul de situatii, intre care lipsa fortei de munca, desigur a celei calificate, cu deficiente in infrastructura (la canalizare, de exemplu), utilitati care trebuiau puse la dispozitie de autoritati. Dana si Denis Chiriac nu s-au dat, insa, batuti, au perseverat si au reusit. Dana se ocupa, astfel, de dezvoltarea afacerii si, evident, de imaginea firmei in lume, iar Denis de partea de vânzari si de productia propriu-zisa. „Dar – a conchis Dana Chiriac -, eu vreau sa vorbesc, acum, la inaugurare, despre oameni, despre emotii, despre bucurie”.

Proiectele de care se ocupa Elitemob vin in proportie de 90 – 95%, din zona privata. De la clienti care au urmat trendul si au inceput sa inteleaga importanta calitatii. „Iar noi – a marturisit Dana Chiriac – aceasta ne dorim: sa livram produse premium, la preturi accesibile”. In acelasi timp, cererea pe partea de design este din ce in ce mai mare. Asadar, sotii Chiriac au avut nevoie de aceasta investitie pentru a deveni mai activi in a livra mobiler personalizat, pe principiul „ce viseaza clientii noaptea, sa se poata realiza a doua zi”.

„Suntem norocosi sa avem inspiratie, colaboratori de isprava si clienti minunati. La un calcul simplu, ca o retrospoectiva a activitatii din ultimii ani, avem aproape 10.000 de proiecte, ceea ce ne onoreaza ca am putut sa intram in vietile atâtor oameni. Clientii care ne trec pragul in mare parte stiu ce-si doresc, dar venim si noi cu ideile noastre. Iar mobilierul creat la noi cred ca se distinge de celelalte. Are o nota aparte. Colaboram pentru aceasta cu designeri, cu arhitecti din Bacau si din regiune. Iar pe zona Bucuresti vad ca avem un succes mare in ultima vreme”, a mai precizat Dana Chiriac.

[wonderplugin_gallery id=”536″]

Noua fabrica din Carterul Izvoare are 36 de salariati, dar are nevoie de mai multi. De aceea, proprietarii ei au lansat o invitatie ferma celor care gândesc ca ei si care vor sa li se alature, cu precizarea ca sunt bine-veniti.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri