Au inceput alegerile pentru consiliile elevilor in liceele bacauane. Joi, intre orele 8.00 si 14.00, elevii Colegiului National „Ferdinand I” au avut loc alegerile pentru functiile de presedinte (4 candidati), vicepresedinte (3 candidati) si secretar (2 candidati) in Consiliul Local al Elevilor (C.E.), echipa nou aleasa având un mandat valabil de un an.

„Cei alesi vor trebui sa faca noi proiecte, vor trebui sa faca o relatie mai buna intre elevi, profesori si parinti, vor trebui sa faca o imagine mai buna scolii si vor trebui sa fie vocea elevilor.

Avem si o premiera in acest an la noi in liceu pentru ca se voteaza pentru prima data si reprezentantul elevilor in Consiliul de Administratie al colegiului”, a declarat Stefan Avram, presedintele C. E. din „Ferdinand”. Scrutinul s-a incheiat la ora 14.00.

PUBLICITATE

In urma votului de joi, Andrei Laslau este noul presedinte al Consilului Elevilor din „Ferdinand I”, urmând ca predarea functiilor pentru noul colectiv de conducere sa aiba loc luni, 12 octombrie. Reprezentantul elevilor in Consilul de Administratie al colegiului a fost ales Stefan Avram pentru ca este clasa a XII-a si are peste 18 ani.

Miercuri, 7 octombrie, au avut alegeri si la Colegiul National „Vasile Alecsandri”, iar in urma numararii voturilor a fost aleasa in functia de presedinte a C.E. Smaranda Tomescu.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ