17 aprilie 2024
ActualitateElevii bacauani au talent cu carul  

Elevii bacauani au talent cu carul  

Timp de două zile, elevii de la Colegiul National Pedagogic „Stefan cel Mare” Bacau au demonstrat ca atunci când vine vorba de talent, nimic nu-i întrece. Spectacolul concurs „Elevii au talent”, ajuns la editia a IV-a, care face parte din proiectul educational judetean cu acelasi nume, s-a desfasurat pe15 si 16 martie la sala Ateneu Bacău.

„Scopul activitatii este de promovare a elevilor cu aptitudini deosebite în domeniul muzical, instrumental, teatru si coregrafie, stand-up comedy, arte plastice, literatura, stimularea si motivarea copiilor în evoluţia lor pe planul maestriei artistice”, a precizat initiatoarea si coordonatoarea proiectului, prof. Marinela Paraschiv.Elevii bacauani au talent cu carul  

Posted by Desteptarea de Bacau on Thursday, March 17, 2016

La concurs si la spectacol au participat peste 300 de elevi din ciclul primar, gimnazial si liceal din Dofteana, Huruiesti, Sascut, Bijghir, Poduri, Onesti, Moinesti si Bacau. Juriul a fost format din profesori specialisti in muzica, dans si teatru de la Colegiul National de Arta „George Apostu” , de la Palatul Copiilor, Inspectoratul Scolar, de la Colegiul National Pedagogic ,,Stefan cel Mare” Bacau.

Elevii bacauani au talent cu carul  

Posted by Desteptarea de Bacau on Thursday, March 17, 2016

Concursul „Elevii au talent” este organizat in fiecare an de Colegiul National Pedagogic „Stefan cel Mare” in parteneriat cu Asociatia Sportiva „Viorel Grigore”, condusa de prof. Valentina-Izabela Tutu. Câstigatorii trofeelor „Elevii au talent” au fost : Larisa Matei (C.N.A. „George Apostu”)- muzica populara ; Radu Comanescu (Liceul Teoretic „S. Haret” Moinesti)- muzica instrumentala ; „Dark Shadows” (C.N.A. „George Apostu”)- dans ; Radu Comanescu (Liceul Teoretic „S. Haret” Moinesti)- muzica vocal-instrumentala ; Alina Voicu (C.N.A. „George Apostu”)- muzica usoara.

[wonderplugin_gallery id=”467″]

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri