Anul acesta, elevii bacauani care au obtinut locul al II-lea la Olimpiada Judeteana de Limba si Literatura Româna au participat la Concursul National Transcurricular de lectura si interpretare „Ionel Teodoreanu”, editia a IX-a, care s-a derulat la Colegiul ”Costache Negruzzi” Iasi, in perioada 29 mai – 1 iunie.

„La aceasta competitie, organizata de ISJ Iasi si Colegiul ”Costache Negruzzi” Iasi, sub egida Ministerului Educatiei Nationale, au participat 200 de elevi din toate judetele tarii. Concurentii au sustinut doua probe, scrisa si orala, menite sa valorifice competente de receptare si producere de mesaje scrise despre textul literar/nonliterar, explorat în relatie cu alte tipuri de imagini artistice (plastice, muzicale, dramatice, cinematografice)”, spune prof. Claudia Merticaru, purtator de cuvânt la Inspectoratul Scolar Judetean Bacau.

Prin emotiile concursului au trecut patru elevi din judetul Bacau. S-au intors acasa cu premii si mentiuni: Daria Maria Dragan (cls. a V-a), CN ”D. Cantemir” Onesti – premiul al III-lea, prof. Elena Mitroiu, Alexandra Ungureanu (cls. a VI-a) de la acelasi colegiu si acelasi profesor – premiul special si Tudor Hutu (cls. a VII-a), Scoala Gimnaziala ”Alexandru cel Bun” Bacau (prof. Madalina Alexoae) – prima mentiune.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ