Elevi ai Colegiului National „Grigore Moisil” Onesti participa in aceste zile la faza nationala a olimpiadelor scolare, unii fiind prezenti pentru a treia si a patra oara la aceste concursuri scolare. „Campionul” acestor participari este Horia Magureanu (clasa a XII a), care in toti anii de liceu, indrumat de prof. Valentin Emil Sorta, s-a aflat printre participantii la Olimpiada nationala de fizica, reusind si cucerirea mai multor premii.

La Olimpiada nationala de geografie participa Alexandra Iosif (clasa a IX-a) si Razvan Viorel Popa (clasa a XI-a), ei având ca profesor coordonator pe Adrian Aurel Mihaila. Indrumate de profesoara Anicuta Nica Serban, elevele Teodora Zahiu (clasa a X-a) si Stefania Delia Isaic sunt prezente la Olimpiada nationala de chimie.

La Nationala informatica s-au calificat elevii Adrian Ioan Lungu si Alexandru Damian Manea, in timp ce la Olimpiada nationala de Tehnologia Informatiei participa din nou si in aceasta primavara elevii Catalin Angheluta si Alexandru Ionut Imbrea, ei fiind coordonati de prof. Elena Carmen Ianos. La Olimpiada nationala de Limba engleza participa Victor Pisarciuc, care a fost coordonat de prof. Mioara Jipa, iar la Olimpiada nationala de Limba franceza s-a calificat eleva Lidia Narcisa Girigan (profesor coordonator Loredana Hanganu).

PUBLICITATE

La Olimpiada nationala interdisciplinara „Stiintele Pamântului” s-a calificat elevul Eduard Socaciu (profesori coordonatori Valentin – Emil Sorta si Anicuta Nica Serban), iar Francesca Lucia Popa este prezenta la Olimpiada nationala de Religie catolica (indrumata de prof. Anisoara Gal).

Dupa ce au obtinut premiul I la Faza judeteana a Concursului de matematica aplicata „Adolf Haimovici”, elevele Dana Maria – Grozavu (prof. coordonator Daniel Grozavu), Elena Rosu (prof. coordonator Marioara Brescan) si Catalina Anca Toader (prof. coordonator Cristina Elena Lungu) s-au calificat la Etapa nationala a acestui concurs. Elevii Lucian Boaca si Alexandru Ionut Imbrea, coordonati de profesorii Elena Carmen Ianos si Cristina Daniela Rusu, participa in aceste zile la Etapa nationala a Concursului ACADNET, o intrecere scolara la informatica.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ