Comuna Rachitoasa a fost joi in doliu. Claudia Dragos, eleva de la Colegiul Economic, care s-a sinucis aruncându-se in canalul de fuga al râului Bistrita, a fost condusa pe ultimul drum. Inmormântarea a avut loc in localitatea natala.

Ulitele satului au fost neincapatoare pentru sutele de oameni din localitate, dar si pentru colegii si prietenii din Bacau care au venit sa-si ia ramas bun de la ea. I-au adus munti de flori si zeci de coroane, insa nimic nu a putut alina durerea fara margini a parintilor fetei si apropiatilor ei.

Claudia Dragos a disparut in data de 18 iunie, zi in care a plecat din internat motivând ca vrea sa se plimbe, insa nu s-a mai intors.

PUBLICITATE

A fost disparuta, iar rolele i-au fost gasite pe malul canalului de fuga, acolo unde a si fost gasita in final inecata. Din inscrisurile ei zilnice a reiesit faptul ca suferea din cauza mai multor probleme de familie si inca de la inceput s-a mers pe varianta sinuciderii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ