compania a anuntat si un parteneriat international cu Grupul italian Beninca, unul dintre cei mai importanti lideri industriali europeni în productia de automatizari pentru usi si porti

Compania Electric Plus Bacau, care detine brandului Barrier, liderul national în productia de tâmplarie termoizolanta din PVC, a inaugurat fabrica de geam termoizolant si o noua hala de productie a usilor sectionale rezidentiale si industriale si a rulourilor.

Investitia in noile capacitati de productie a ajuns la 7 milioane de euro. Capacitatea fabricii de geam termoizolant este de 1.500 de unitati pe zi, iar a celei de usi sectionale si rulouri de 2.000 de unitati pe luna.

barrier 5

Noile fabrici au fost prezentate, joi, 14 aprilie, ziaristilor, eveniment la care au fost prezenti Adrian Gârmacea, directorul general al companiei Electric Plus, proprietarul acesteia, si Luigi Beninca, directorul general al Grupului Beninca. Cu acest prilej, Adrian Gârmacea a anuntat încheierea unui parteneriat international cu Beninca Group, care are o traditie de 40 de ani în aplicarea solutiilor inovatoare de automatizare.

„Parteneriatul dintre companiile noastre – a declarat si Luigi Beninca – implica toate departamentele, astfel încât sa putem dezvolta instrumente utile pentru promovarea ambelor marci în România si pe plan international, cu un schimb continuu de informatii de piata si de realizare a produselor. Impreuna credem că vom ajunge cei mai cunoscuti jucatori din domeniul usilor sectionale si al automatizarilor”.

În prezent, Electric Plus asigura toata gama de produse pentru tâmplarie PVC. Aici lucreaza peste 600 de persoane, iar rezultatul muncii lor (1.000 de unitati pezi) ajunge pe piata din România, dar si in Italia, Franta, Belgia, Marea Britanie sau Germania.

barrier 6

„Investiția pe care am inaugurat-o încheie un prim ciclu de dezvoltare a afacerii noastre, început în 2012. Din acest moment, suntem singurul producator din România care poate oferi toata gama de produse de tâmplarie. Investitiile realizate în acest prim ciclu au totalizat 12 milioane de euro.”
Adrian Gârmacea, director general Electric Plus Bacau


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ