Poliţiştii vor fi în stradă pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor, acționând pentru prevenirea evenimentelor neplăcute, descurajarea faptelor ilegale și salvarea de vieți.

În perioada 30 aprilie – 3 mai a.c., peste 250 de poliţişti vor acţiona, în medie, zilnic, în județul Bacău, atât pentru îndeplinirea responsabilităţilor curente necesare asigurării unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, cât şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zonele de agrement şi în care se desfăşoară manifestări publice.

Peste 150 de polițiști de ordine publică, 50 de la poliţia rutieră și 50 de alte structuri fac parte din dispozitivul suplimentar, ce va asigura ordinea și liniștea publică, în județul Bacău, în această perioadă.

PUBLICITATE

Pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea evenimentelor rutiere grave, poliţiştii de la rutieră, sprijiniţi de poliţiştii de la ordine publică, vor acționa pe opt tronsoane de drumuri naţionale şi pe drumurile județene, și vor utiliza, în medie, zilnic, 10 aparate radar.

O atenţie deosebită va fi acordată arterelor ce converg către zonele turisrice și de agrement.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ