Si anul trecut, grupuri de elevi au adunat de pe Valea Muntelui tone de deseuri, intr-o ampla actiune de ecologizare

Vadul Pârâului Sulta, in zona localitatii Cosnea – Agas, va fi ecologizat de un grup de 16 elevi ai Colegiului Economic „Ion Ghica”, din Bacau.

Operatiunea, organizata de Asociatia Vânatorilor si Pescarilor Sportivi „Von Spiess” Margineni si de Asociatia Eco Land, din Bacau, cu sprijinul Directiei Silvice Bacau si al Primariei Agas, va avea loc sâmbata, 2 iulie.

Elevii si reprezentantii organizatorilor vor ajunge in zona inca de vineri, unde va fi amenajata o tabara de vara, elevii imbinând astfel placutul cu utilul in aceasta actiune.

„Ne implicam in fiecare an in diverse actiuni de protejare a mediului, de ecologizare a unor arii afectate de poluarea cu deseuri de tot felul, iar acum, pe Valea Sultei, sprijinim initiativa celor doua ONG-uri organizatoare si grupul de elevi de la Colegiul Economic.

Salariatii nostri din zona vor fi alaturi de acest grup de inimosi, pentru a reda naturii frumusetea cu care ne binecuvânteaza. Este o actiune care are si un caracter educativ, pentru ca cine participa la ea va intelege mult mai bine importanta protejarii mediului natural” – ne-a declarat directorul Directiei Silvice Bacau, Viorel Ghelase.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ