Dupa mai bine de patru ani de la explozia produsa la un apartament din blocul 22 de pe strada Martir Horea din Bacau, E.ON Gaz, societatea trimisa in judecata pentru distrugere din culpa si vatamare corporala din culpa, s-a gândit sa incheie intelegeri cu victimele deflagratiei in ceea ce priveste latura civila a cauzei.

Adica sa-i despagubeasca pe cei care au fost afectati de explozie, oameni care au avut nevoie de spitalizare si care din 2010 locuiesc in apartamente inchiriate de E.ON Gaz. Nu toti pagubitii, insa, au acceptat oferta companiei, iar cei care au semnat intelegerile s-au obligat sa pastreze confidentiale sumele primite.

La inceputul lunii iunie, a fost depus in instanta si un supliment la raportul de expertiza tehnica instalatii care arata situatia lucrarilor de reparatii/inlocuire a instalatiilor termice, electrice, sanitare si de gaze executate la apartamentele din blocul distrus de explozie.

PUBLICITATE

Valoarea lucrarilor facute pâna acum se ridica la 120.633 lei, suma suportata de Primaria Bacau. La aceste valori se adauga si lucrarile si materialele cumparate de fiecare proprietar, in total 45.741 lei. La acest moment, sinistratii locuiesc tot in apartamente inchiriate, desi ar fi trebuit sa se mute in blocul reabilitat inca din luna mai.

Mutarea va fi posibila de-abia dupa ce se va face racordarea la curent electric si gaze.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ