Conform informațiilor primite de la Inspectoratul Școlar, am urcat pe locul I, la nivel național, în funcție de rezultatele de la Bacalaureat, după contestații. Dacă inițial, după depunerea celor 981 de contestații, Bacăul întregistra o medie de promovare de 83,54 (ce ne situa pe locul II pe țară, după Sibiu), acum, după rezolvarea contestațiilor, rata a ajuns la 84, 53 %, care ne duce direct pe cel mai înalt loc pe podium.

O premieră, de altfel, pentru Bacău, un rezultat istoric, după ce anul trecut am fost pe II și acum doi ani, pe locul III.

Totodată, în urma contestațiilor, pe lângă cele două medii de 10 (zece) ale absolventelor Laura Ionașcu, de la Colegiul Național „Vasile Alecsandri” și Olga Popescu, de la Colegiul Național „Gh. Vrănceanu”,mai sunt încă două medii cu nota maximă, prin absolvenții Ariadna Lungulescu, de la Colegiul Național „Ferdinand I”, și Andrei Tanasov, de la Colegiul Național „Gh. Vrănceanu”.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ