Absolventii promotiei 1965 a Liceului Teoretic „Spiru Haret” din Moinesti se vor revedea, sâmbata, 23 mai, dupa 50 de ani de când au plecat de pe bancile acestei scoli.

Fostii elevi din patru clase ale liceului, doua de profil real si doua de profil uman, care au ajuns oameni importanti in societate – medici, profesori, învatatori, educatori, economisti, contabili, ingineri, asistenti medicali si in alte profesii – au fost consecventi in a depana amintiri de-a lungul timpului, pentru ca s-au revazut si dupa primii zece ani si dupa 20 sau 30 sau 40 de ani de la absolvire.

Initiatorii revederii jubiliare, George Neneciu, Vlad Marin, Adriana Grigoras (Tîrdea), Pusa Voiculet (Chetreanu), Ana Saracutu (Nicosievici) si Dan Saracutu, cred ca va fi din nou o întâlnire emotionala, de suflet.

PUBLICITATE

,,Va fi prilejul de a retrai momentele frumoase si fericite ale adolescentei, de a ne întâlni cu fostii colegi care vor veni din toate colturile tarii – spune Vlad Marin. Am fost o generatie unita, de liceeni dornici de a învata, iar rezultatele stradaniei noastre s-au vazut în timp, fiecare dintre noi ajungând un om important în societate.

Avem marea bucurie de a ne revedea cu fostii profesori, prilej de a le aduce din nou multumirile noastre calde si recunoscatoare pentru felul exemplar în care ne-au calauzit în viata. Dupa aceasta revedere semicentenara, ne dorim sa ne revedem anual, pentru ca viata este scurta si ar fi pacat sa nu ne umplem bateriile cu momente frumoase si sensibile ca acestea.”

Cursul festiv va avea loc sâmbata, cu incepere de la ora 10.00, la liceu, dupa care fostii colegi, împreuna cu profesorii lor, vor depana mai pe indelete amintiri la o pensiune din Moinesti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ