Un bon fiscal ar putea aduce un câstig mai mic de 55 de lei (Foto: Petru Done)

Loteria bonurilor fiscale emise în luna octombrie va lua în considerare bonurile cu valoarea de 772 de lei emise în ziua de 11 octombrie. Aceasta valoarea a fost stabilita duminica, 22 noiembrie, când a avut loc extragerea Loteriei.

Fondul de premiere pentru extragerea lunara este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Dupa centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, daca numarul acestora este mai mare de 100, va fi organizata o a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câstigatoare.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând de astazi, 23 noiembrie, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câstigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (în original), alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.

PUBLICITATE

Pe 27 decembrie, însa, va fi organizata o extragere ocazionala a Loteriei, dedicata Craciunului, la care pot participa bonurile emise în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ