O noua extragere a Loteriei bonurilor fiscale va avea loc duminica, 19 iunie, pentru bonurile emise între 1 si 31 mai 2016. Fondul de premiere pentru extragerea lunara este de un milion de lei si vor fi acordate maxim 100 de premii.

Selectia câstigatorilor se face în doua etape. Prima va avea loc duminica si va consta în extragerea bilelor care vor desemna ziua si valoarea bonurilor câstigatoare. Daca numarul cererilor de revendicare depaseste o suta, va fi organizata cea de-a doua extragere, deoarece nu pot fi decât de 100 de bonuri câstigatoare.

Primul numar extras din urna va indica ziua emiterii bonurilor câstigatoare, iar urmatoarele trei numere extrase vor indica valorii bonurilor norocoase.

PUBLICITATE

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câstigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (în original), alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ