A treia extragere a anului 2017 în Loteria bonurilor fiscale a fost programată pentru duminică, 19 martie. La extragere vor participa bonurile emise în luna februarie. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câștigătoare.

Potrivit legislației în vigoare, plafonul anual de premii pentru Loterie este stabilit anual prin Ordin al ministrului Finanțelor Publice, iar extragerile au loc în prima duminică de după data de 15 a lunii ulterioare celei pentru care are loc extragerea.

Ministerul alocă un fond anual de premiere de 14 milioane de lei în 2017 pentru Loteria bonurilor fiscale. Fondul anual de premiere se repartizează la nivelul de un milion de lei pentru fiecare extragere lunară și se majorează cu sumele necesare rotunjirii valorii câștigului aferent unui bon fiscal.

PUBLICITATE

Ministerul Finanțelor Publice a mai menționat că pe 16 aprilie (de Paști) se organizează o extragere ocazională a Loteriei bonurilor fiscale, la care participă bonurile fiscale emise în intervalul calendaristic cuprins între 23 ianuarie și 31 martie 2017. A doua extragere ocazională se organizează pe 24 decembrie, pentru bonurile emise în intervalul calendaristic 1 aprilie – 8 decembrie 2017.

Fondul de premiere alocat extragerilor ocazionale se stabilește prin ordin al ministrului Finanțelor Publice cu cel puțin 15 zile înainte de data extragerii.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ