Ministerul Finantelor Publice organizeaza, duminica, 27 decembrie, de la ora 18,00, cu prilejul Sarbatorilor de iarna, o noua extragere ocazionala a bonurilor fiscale câstigatoare, emise în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2015. Fondul de premiere alocat acestei extrageri este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Selectia câstigatorilor va fi realizata în doua etape. Prima etapa va avea loc duminica, 27 decembrie, si va consta în extragerea bilelor care vor desemna luna, ziua si valoarea bonurilor câstigatoare. Daca numarul cererilor de revendicare depaseste o suta, va fi organizata o a doua extragere, pentru ca pot fi doar 100 de bonuri câstigatoare.

Va fi extrasa o bila pentru determinarea lunii bonurilor câstigatoare, apoi o bila pentru determinarea zilei bonurilor câstigatoare, iar la final vor fi extrase trei bile pentru determinarea valorii bonurilor câstigatoare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ