„Dumbrava minunata” este o poveste mirifica din lumea copilariei ce iti ofera o stare de relaxare. O alta poveste la fel de mirifica, cel putin la fel de relaxanta, dar cumva moderna, am descoperit la Motel Travel Europa. Aici am intâlnit elemente de basm in plimbarile pe aleile pline de flori, combinate cu aspecte de turism rural, intr-o vizita in gradina cu legume proaspete, dar si aspecte moderne, cum ar fi o baie perfecta in piscina compexului turistic.

„Un loc pentru toti si toti intr-un loc”

Pe drumul european E 85, la 10 Km de Bacau spre Roman este amplasat complexul turistic Motel Travel Europa, care ofera servicii turistice si de agrement intr-un cadru deosebit, discret si elegant. Fiind in sezonul de vacanta, primul subiect documentat in explorarea complexului turistic Motel Travel Europa a fost baza de agrement, care poate fi usor catalogata drept parc de distractii. Aici, elementul cheie este piscina, care se spune ca ar fi cea mai mare din judetul Bacau.

PUBLICITATE

Aceasta se intinde pe 650 de metri patrati (20×35 m.p.), cu adâncimi de la 1,25 pâna la 1,90 metri si este secondata de un bazin pentru copii de 0,40 pâna la 0,60 m si care este dispus pe o suprafata de 5×10 metri. Particularitatea acestor piscine consta in faptul ca sunt singurele din judetul Bacau care dispun de o plaja cu nisip.

Confortul la piscina este asigurat de nenumarate sezlonguri, baldachine, terase cu racoritoare, beach bar, bai si vestiare moderne. Pentru cei mici, in imediata vecinatate a bazinului pentru copii este amplasat un loc de joaca care cuprinde un sector de tobogane si o groapa cu nisip. Pentru iubitorii de jocuri sportive, complexul dispune de un teren de fotbal pe nisip, dotat si cu nocturna, dar si de un teren de volei, tot pe nisip. Dupa o zi plina de plaja si scaldat in piscina, pe seara, totul se transforma. Tot spatiul din zona de piscina devine Club Dragon, unde au loc petreceri tematice, cu cea mai buna muzica si cei mai buni DJ-ei, iar petrecaretii se pot distra pâna in zori.

Nunti de vis si preparate culinare bio

Pentru ca foamea si-a spus cuvântul, urmatorul pas a fost in zona de restaurante. Si spun restaurante pentru ca este vorba de mai multe locatii. In primul rând, am poposit la autoservire unde programul este non-stop. Dupa ce ne-am astâmparat foamea, am trecut in revista saloanele de restaurant unde se pot organiza si petreceri private.

Ca e nunta sau botez, ca e majorat sau orice alt gen de petrecere, la Motel Travel Europa este locul ideal pentru asa ceva. Daca luam in considerare o nunta, restaurantul de la Travel Europa poate gazdui 500 pâna la 600 de invitati. Si daca am pomenit de nunti, cei de la Motel Travel Europa vor sa organizeze incepând cu anul viitor, nunti la piscina.

„Asta e marea noastra provocare. Speram ca nuntile la piscina vor prinde foarte bine, si nu se pune problema fenomenelor meteorologice, cum ar fi ploaia, pentru ca totul se poate retrage in saloanele din interior.”
Andrei Cristian Condopol, manager la Motel Travel Europa

Dar daca ploua la nunta, se spune ca e de bine…

Un alt aspect foarte important este faptul ca preparatele de bucatarie de la Travel Europa sunt bio, majoritatea legumelor, dar si carnea provin din productie proprie. Complexul dispune de o micro-ferma cu animale crescute bio, dar si de o zona in care sunt cultivate legume, fie in aer liber, fie in solarii. Toate acestea dau o savoare excelenta retetelor de bucatarie, preparate cu rafinament de bucatarii cu experienta de la Travel Europa.

Cele mai ieftine locuri la cazare din zona

comera din motel

Si când totul se apropie de final, fie ca ai petrecut timpul liber la piscina, fie ca ai dansat la club pâna spre dimineata sau ai fost alaturi de prieteni la evenimentele lor importante (nunta, botez, etc), nu trebuie sa pleci acasa. Te poti odihni in camerele primitoare si discrete ale motelului. Complexul turistic Motel Travel Europa dispune de 14 camere duble, 8 camere triple, 12 camere cu 4 paturi si un apartament, ceea ce il face ideal pentru a organiza un eveniment aici, mai ales din punct de vedere al conducatorilor auto. Pretul pe pat este de 25 de lei, iar in cazuri de cereri mai mari de locuri de cazare exista posibilitati de reduceri. In plus, toti cei cazati la Motel Travel Europa au acces gratuit la baza de agrement a complexului.

Turistii din tara si din strainatate sunt asteptati cu bratele deschise

Fiind pozitionat central fata de unele obiective turistice din zona Moldovei (manastirile din judetul Neamt, Cheile Bicazului, Lacul Rosu, Slanic Moldova, centrul cultural Iasi etc), Complexul Turistic Motel Travel Europa devine un loc ideal pentru iubitorii de turism in circuit (si nu numai), pe care ii asteapta cu oferte de servicii excelente, la preturi pentru buzunarul calatorului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ