Pâna duminica, inclusiv, bacauanii si nu numai pot face un drive test cu noul Renault KADJAR, comercializat de Dedeman Automobile. Noul model Renault este disponibil atât in show-room, cât si pentru incercari la sediul distribuitorului, de pe Calea Republicii 185, la iesirea spre Bucuresti. Renault Kadjar este disponibil cu tractiune 4×4 sau 4×2.

În versiunea 4×2, Kadjar poate fi prevazut optional cu sistemul Extended Grip ce sporeste aderenta la drum în conditii dificile. Masina dispune de tehnologii avansate, cum ar fi camera video spate pentru mersul în marsarier si sistemul de asistenta la parcare. In funcţie de versiune, Renault Kadjar propune o serie de echipamente cum ar fi asistenta la frânarea de urgenta, alerta in cazul depasirii benzii de circulatie, recunoasterea semnelor de circulatie cu alerta pentru limitarea vitezei.

Preturile pentru Renault KADJAR pornesc de la 18.200 de euro, cu TVA inclus, pentru versiunea Life Energy TCe 130. Oferta speciala de lansare, prin programul RABLA 2015, porneste de la 15.750 de euro, cu TVA inclus, pentru versiunea LIFE Energy TCe 130.

PUBLICITATE

In cadrul actiunii “Porti Deschise” de la Dedeman Automobile Bacau, in afara testarii noului model Renault, doritorii pot participa la o serie de concursuri, unul din premii fiind un weekend extrem cu modelul Kadjar, in care câstigatorul poate sari cu parasuta, poate zbura cu parapanta si se poate plimba cu balonul.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ