Timp de trei zile (18, 19 si 20 septembrie), parcarea de la Arena Mall s-a transformat intr-o adevarata expozitie de masini. Dealer-ul auto Cybernet Auto Center, distribuitorul marcilor Volkswagen si Audi in Bacau a organizat un nou eveniment in care bacauanii au putut admira dar si sa testeze o masina de productie germana.

Evenimentul organizat de Cybernet Auto Center, eveniment devenit traditie, a atras câteva sute de bacauani dintre care aproximativ o suta au facut si drive-test cu masinile din expozitie. Printre modelele expuse s-au regasit Volswagen-ul Touareg, Tiguan, Jetta, Golf, Polo si Up!, iar de la Audi s-au putut admira si testa noul A6 precum si celebra serie Q3, Q5 si Q7. Un alt segment deosebit pentru public a fost cel al masinilor rulate, care a demonstrat inca odata inclinatia românilor spre acest gen de masini.

„Autoturismele pe care le expunem si care se pot testa au preturi cuprinse intre 6100 de euro fara TVA, cum ar fi modelul Up! De la Volkswagen si pâna la 90.000 de euro fara TVA, cum ar fi Q7 de la Audi. Cum s-ar spune, sunt preturi pentru toate buzunarele.

PUBLICITATE

Vizitatorii au fost incântati de modelele expuse, mai ales cei care au fost in drive-test”, a declarat Robert Morosanu, specialist marketing Cybernet Auto Center Bacau. Urmatorul eveniment al dealer-ului bacauan va avea loc anul viitor, cel mai probabil in luna mai.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ