De azi si pana duminica, bacauanii pot face un drive-test cu noua masina electrica de la Reanult, ZOE. Caravana Dedeman Automobile este instalata in parcarea de la Arena Mall, iar la drive-test pot fi luate si masinutele Twizy, ori modelele clasice pe benzina.

Renault ZOE – ZerO Emisii – este o masina de dimensiunea modelului Clio, cu un interior incapator si comod, in care, cu geamurile inchise, cel mai puternic zgomot pe care-l auzi este cel facut de sistemul de semnalizare. Masina este silentioasa iar autonomia maxima a masinii este de pana la 210 km. Motorul dezvolta o putere maxima de 65 kW/88 CP si trimite masina pana la 100 km/h in 13,5 secunde. Viteza maxima este de 135 km/h.

ZOE este dotata cu ABS, ESP, asistenţă la pornirea din rampă, aer condiţionat automat, airbag-uri frontale şi laterale, cutie de viteze automată, lumini de zi LED, geamuri electrice, jante din oţel de 15 inch, oglinzi electrice degivrante, cruise control cu limitator de viteză, monitorizarea presiunii în pneuri si volan reglabil.

ZOE are instalat sistemul de conducere ECO. Atunci cand este cuplat, performantele dinamice sunt reduse pentru e permite cresterea autonomiei.

Verziunea ZOE ZEN beneficiaza de un ionizator de aer, senzor de toxicitate, care controleaza calitatea aerului, dufuzor de parfum si scaune cu strat de teflon.

Garanţia oferită de Renault pentru Zoe este de 3 ani sau 100.000 de kilometri pentru şasiu, 5 ani sau 100.000 de kilometri pentru grupul motopropulsor, 12 ani pentru anticoroziune şi 3 ani pentru vopsea.

ZOE a obtinut cinci stele la testele internationale de siguranta EuroNCAP si punctaj maxim pentru siguranta pietonilor.

Preturile de lista pornesc de la 16.855 de euro (fara TVA) pentru versiunea LIFE si 17.742 euro pentru versiunea ZEN, la acestea adaugandu-se pretul lunar de inchiriere a bateriei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ