Presedintele companiei Dedeman, Dragos Paval, si presedintele Grupului Agriola, Grigore Horoi, sunt singurii CEO bacauani (chief executive officer) care apar in Topul „100 cei mai admirati CEO”, ajuns in acest an la editia a cincea si organizat de revista Business Magazin. Topul a fost prezentat la Gala CEO Award a acestei publicatii dedicata mediului de afaceri.

Dragos Paval s-a clasat in Top pe locul al treilea, cu patru locuri mai sus decât anul trecut, si s-a remarcat prin antreprenoriatul care a construit reteaua de bricolaj Dedeman, liderul pietei de profil din România.

Grigore Horoi, aflat de cinci ani la timona Grupului Agricola, ocupa in Top locul al 56-lea, acordat pentru modul in care a adus compania la un rulaj anual de peste 130 de milioane de euro.

Gala CEO Award Business Magazin a acordat si cinci premii speciale, pentru cei care au fost prezenti de-a lungul anilor in Top, unul dintre ele revenindu-i lui Dragos Paval.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ