În cursa pentru șefia organizației municipale a PNL Bacău s-a înscris un nou candidat. Este vorba despre Dragoș Luchian, fost viceprimar, fost senator, care a renunțat să mai candideze pentru Parlament din cauza rezultatelor slabe obținute la alegerile locale din iunie 2016.

Luna trecută, Parlamentul a adoptat o lege inițiată de fostul senator, pentru scutirea de la plata întreținerii la asociațiile de locatari a copiilor sub 3 ani. După aproape jumătate de an în care a fost simplu membru de partid, Dragoș Luchian vrea să revină în fruntea liberalilor.

“Candidez pentru ca PNL să devină un partid mare, demn de numele și istoria lui. Candidez pentru toți care se simt și sunt liberali, pentru cei vechi, dar și pentru cei care au devenit recent membri ai PNL Bacău. Candidez pentru un autentic partid de opoziție. Candidez pentru o formațiune politică deshisă tinerilor, antreprenorilor, celor care au initiative, idei, motivații, pentru a dezvolta comunitatea în care trăim (…)

Candidez pentru ca PNL să devină un adevărat pol al «dreptei» românești, în jurul căruia să se adune toate forțele care acum își risipesc energiile în dispute mărunte, pulverizatoare”, spune Dragoș Luchian în motivația sa.

Până acum și-au mai depus candidaturile la alegerile interne ale PNL Adrian Miclăuș și Mircea Fechet, actuali consilieri locali, Viorel Cojocaru, șef de zonă, precum și alți doi membri de partid fără funcții: Eusebiu Cucu și Dan Berdilă. Alegerile de la municipala PNL vor avea loc, probabil, pe 18 aprilie, iar cele de la organizația județeană, probabil pe 29 sau 30 aprilie. Candidaturile se pot depune cu maxim cinci zile înainte de alegeri


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

14 COMENTARII

 1. Adevarata lupta se va da intre Fechet si Miclaus iar sansele sunt de partea lui Fechet.
  Mircea Fechet este unul din putinii oameni cu pozitie ferma in PNL dar si cu o vehime care arata ca este capabil sa transmita mai departe valorile liberale.

   • Nu fumez si nici nu ma droghez daca la asta duceai cu intrebarea ta. Dar, daca vrei ceva bun, cauta la adresa Alexei Tolstoi nr. 2. Intri acolo si ceri la oricare ghiseu iar de acolo vei fi indrumat corespunzator 🙂
    Mult noroc !

 2. Luchian are o mare buba – a dovedit ca nu stie sa comunice cu oamenii, dovada ca atata vreme cat a fost senator, usile sale au fost inchise. Politica nu se face numai la Bucuresti, ci si acasa, unde oamenii trebuie sa aiba cum sa discute cu cei alesi ca sa ii reprezinte si cum sa ceara socoteala, daca este cazul. Luchian e frumusel si cam atat. O fi avand amici prin PNL, insa problema PNL Bacau este ruptura de oamenii simpli, care poate ca ar vota acest partid daca ar sti ca au ca lideri oameni simpli, cinstiti, harnici. Cat despre ceilalti candidati, sincer nu am auzit de ei, poate ca o fi fiind careva capabil sa scoata PNL Bacau din gaura in care se afla. Oricum, Luchian a dovedit ca nu are rezultate electorale, ca nu stie sa mobilizeze lumea, nici macar pe colegii sai de partid.

  • Da, da :))) Cu juma’ de partid care tragea spre Stavarache, Luchian n-a avut nici o sansa la alegeri. Da e foarte misto cum aia care au stat cu capul la cutie atunci sunt acum mari luptatori pentru ideologia liberala. Hai sa nu o dam dupa cires: PNL l-a sabotat pe Luchian in timpul campaniei electorale si acum acelasi PNL zice ca Luchian n-a avut rezultate :))) Bine ca au avut rezultate Palar si Tudorita care au plecat la Bucuresti si-i doare la 14 metri ce se mai intampla cu PNL Bacau.

   • Mai baiatule, tu stii sa citesti ? L-a sabotat cumva cineva pe Luchian, cand el nu avea birou parlamentar dupa doi ani de zile de la debutul mandatului de senator ? L-a tinut cineva legat acasa in perioada campaniei pentru Primarie ? De ce nu a umblat pe jos prin Bacau, de ce nu a mers la oameni acasa, sa discute cu ei si sa isi asume riscul de a fi scuipat intre ochi pentru activitatea sa parlamentara ? E simplu sa dai vina pe altii !

 3. Mai bine ar face un partid nou fiindca PNL-ul nu mai e deloc credibil!Au lasat un dezastru in urma,dupa 12 ani de administratie.Nu dansul e vinovat,ci partidul pur si simplu!

 4. Exact, cam nehotărât dl. Luchian. Și cam “prețios” cu membrii de rand ai partidului. A avut o șansă și nu a confirmat. Fechet e împins în fața de Lungu și Palar, este evident. Miclaus vine tare din urma. Are atitudine, pare dispus sa muncească. Ar putea fi locomotiva de care are nevoie partidul. De ceilalți candidați no comment.

LĂSAȚI UN MESAJ