Europarlamentarul Dragoș Benea spune ca premierul Orban și ministrul transporturilor Lucian Bode n-au făcut nimic pentru Bacău de când sunt la guvernare, dar în campaniile electorale sunt vizitatori fără bilet la centura Bacăului, proiectul guvernării PSD 2017-2019, pentru care cei doi clovni, Orban & Bode, n-au niciun merit.

“Într-un an, au mai venit prin Bacău fix acum două luni, în campania pentru locale; iată-i reveniți aici, în campania pentru parlamentare, lăudându-se cu munca altora de la centura Bacăului”, spune Dragoș Benea.

“Clovnii fac asta ca să acopere tunul de 3 milioane de euro dat cu «spitalul» adus la Baza Letea, cortul neconform şi nefuncțional cu care guvernul Orban combate covidul în Bacău”, a mai adăugat acesta.

Dragoș Benea afirmă că cei doi enumerați mai sus mai au un obiectiv – să ascundă sub preşul propagandei murdăria alocărilor discreționare şi nedrepte din Planul Național de Redresare şi Reziliență, respectiv, ZERO fonduri prevăzute pentru autostrada peste Carpați și 1 MILIARD de euro alocați metroului lui Boc de la Cluj.PUBLICITATE