Dupa ce liderii organizatiei judetene a PNL Bacau i-au cerut demisia intr-un comunicat de presa nesemnat, presedintele Consiliului Judetean Bacau, Dragos Benea, reactioneaza. El spune ca nu-l deranjeaza atât solicitarea demisiei, pe care o considera hilara, cât lipsa de curaj a celor care au intocmit comunicatul de presa si care au evitat sa se semneze.

“PSD a avut curajul sa-si retraga cei doi reprezentanti din Consiliul local, un demers pe care nu a mai avut nimeni curajul sa-l faca. Am protestat, astfel, fata de neaprobarea unui proiect de bun simt, prin care un bloc, care sta nefolosit de cinci ani, sa poata fi utilizat pentru cazarea cadrelor medicale de la Spitalul Judetean.

De când sunt presedinte al Consiliului Judetean nu a existat vreo situatie in care propunerile PNL sa nu fie dezbatute si chiar aprobate” – spune Dragos Benea (foto).

PUBLICITATE

“E drept ca la Consiliul Judetean s-au mai intâmplat si altele, cum ar fi opozitia unui consilier liberal fata de transferul catre Compania Nationala de Investitii a sectiei de radioterapie. Transferul s-a facut pâna la urma si acum avem licitatia pentru modernizarea sectiei” – a mai spus Dragos Benea.

Blocul la care face referire a fost construit de Primaria Bacau pentru a caza viitorii medici de la Spitalul Municipal. Cum constructia spitalului nu a fost finalizata, blocul sta, in continuare nefolosit.

PSD a cerut ca in imobil sa fie cazate si cadre de la Spitalul Judetean, insa propunerea a fost respinsa deoarece 19 consilieri, in majoritate liberali, s-au abtinut, proiectul fiind inregistrat cu doar doua voturi “pentru”, cele ale PSD.

Pentru ca proiectul a cazut, cei doi consilieri social-democrati au demisionat din Consiliul local Bacau iar partidul a anuntat ca nu va mai trimite nici un supleant in locul acestora.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

12 COMENTARII

 1. Nu sunt deloc fan al acestui individ. Ba chiar il detest profund, stiu bine multe treburi despre cum a fentat statul. DAR in acest caz, si vorbim aici despre un bloc, nu despre Benea, PSD are dreptate. Blocul acela sta nelocuit de cinci ani de zile. Blocul acela l-am platit noi, din munca noastra care este impozitata. Blocul nu a fost parasutat de martieni, a fost platit, repet, de bacauani, de romani, din taxele lor. De cinci ani de zile, statul (adica NOI, CA NOI SUNTEM STATUL, NU BIRMANEZII) pierde anula sume considerabile pe care le putea incasa din chiriile pe – estimez – cele 60-70 de apartamente din acest bloc. La doua milioane pe luna chiria, inseamna 1400 pe luna pe bloc, deci 16800 pe an. Nu sunt bani multi, dar sunt bani pe care consilierii PNL ar trebui sa ii plateasca, sa NE plateasca daca vor sa faca circ pe acest subiect. Repet, sa ai un bloc frumos, functional, in care sa poti sa ii cazezi pe medicii din oras si sa NU faci asta, este dovada de crasa nesimtire.

 2. UN OM DE CARACTER DEMISIONA DEMULT . CUM A-TI OBTINUT TERENUL DE LA STATUIA LUI STEFAN?AM SOLICITAT ACEASTA SUPRAFATA CU MULT INAINTEA DV. PE LEGEA RETROCEDARILOR PENTRU TERENURI PRELUATE ABUZIV DE CATRE STAT PE STRADA M.VITEAZUL SI O ALTA STRADA CENTRALA .NU AM OBTINUT NIMIC.LUA-TI LEGATURA CU FOSTUL SECRETAR POPA DE LA FOSTA ADMINISTRATIE CARE LA RANDUL SAU S-A ALES CU DESTULE IMOBILE CARE SUNT GREU DE JUSTIFICAT .D.N.A. SE AUDE / ASTEPT RASPUNS DE LA CEI DE MAI SUS .

 3. Cereti primariei sa nu mai finanteze firme capusa pentru lucrari fara noima!

  Aluviunile de la insula sa fie folosite pentru acoperirea haldei de fosfogips (care e radioactiva, praful radioactiv ridicat cand bate vantul intrand in plamanii bacauanilor) dupa acoperirea prealabila a haldei cu un strat impermeabil.

  Aluviunile ar putea de asemenea fi impinse cu niste buldozere pentru a crea O NOUA INSULA !
  E mult mai ieftin si mai interesant.

  Sa aveti o zi buna!

 4. ,,Absolut intamplator” cele mai banoase lucrari publice din judetul Bacau au fost executate de firmele lui Ghita(alea carora le-au blocat conturile cei de la DNA)Spaga se dadea prin camerele de
  hotel cu ocazia participarii la çelebrele maratoane…

 5. Demisia hot nenorocit si tradatorule….unde era bacaul acum cu sechelariu primar??? Nesimtule..uite xa ne semnam noi care ne.am saturat de hoti ca tine si stavarache ..la puscarie cu voi…

 6. d-na Anca terenul de la statuie a fost cumparat de o firma care apartine tatalui d-lui Benea si acum este scos la vanzare pe olx cu 400 euro mp.Nu vedeti ca DNA este mana in mana cu clanul benea.Totul s-a facut in asa fel incat sa nu apara la numele cumparatorului benea…ci o societate…astfel nimeni din bacauani nu stie adevaratul om din spatele societatii..dar se poate verifica de DNA cine este administratorul….sau nu avem interes?

 7. Ar putea macar sa-si dea demisia fara sa i-o ceara nimeni acest individ mult prea indestulat in raport invers proportional cu coeficientul de inteligenta ! Tupeu fara margini de psd-ist !!!!!!!!!! Sa speram ca DNA va face curat intr-o zi si la Bacau !

LĂSAȚI UN MESAJ