În războiul declarațiilor dintre prefectul Leonard Bulai și președintele Consiliului Județean Valentin Ivancea, în urma declarațiilor dr. Oana Secară, a intervenit și europarlamentarul Dragoș Benea.

Acesta i-a spus prefectului, care se pronunțase pentru demiterea dr. Secară, că a uitat că a fost instalat la conducerea Prefecturii prin “depolitizarea” funcției înfăptuită de USR și a ratat o bună ocazie să tacă, fiind heirupist și incorent în gestionarea pandemiei şi exercitarea mandatului, “ca şi guvernul de habarnişti pe care-l reprezintă în teritoriu”.

“Derobați-vă de haina de sfetnic al primarului şi acționați pentru că aveți pârghii s-o faceți: recepționați şi operaționalizați cortul de 3 milioane euro de la Baza Letea!”, i-a transmis Dragoș Benea prefectului Bulai.

Europarlamentarul mai precizează ca valul 4 al pandemiei cere imperios consolidarea frontului anti-Covid19, susținerea personalului medical din linia întâi şi creşterea capacității de preluare & tratare a pacienților infectați cu acest virus.PUBLICITATE