12 iunie 2024
ActualitateDr. Adrian Cotîrleț, la TVR Internațional - VIDEO

Dr. Adrian Cotîrleț, la TVR Internațional – VIDEO

În cadrul emisiunii „Un doctor pentru dumneavoastră”, de la TVR Internațional telespectatorii sunt ghidați printr-o serie de subiecte de interes medical și de sănătate, de la avantajele chirurgiei laparoscopice la poveștile inspiraționale ale medicilor care și-au dedicat viața îngrijirii pacienților.

Printre invitații ultimei ediții s-au numărat profesionisti recunoscuți în domeniul medical, precum prof. dr. Adrian Cotîrleț, medic primar chirurgie generală și managerul Spitalului Municipal de Urgență Moinești, Bacău, care discută despre chirurgia laparoscopică și beneficiile acesteia.

Alături de el, dr. Alexandra Ioana Țacu Suhăreanu, medic specialist Chirurgie Vasculară, împărtășește povestea sa emoționantă despre renunțarea la o carieră în Marea Britanie pentru a se dedica medicinii la Spitalul Municipal de Urgență Moinești, Bacău.În plus, din Grecia, Traian Săplăcan, profesor de educație fizică și administrator firmă peisagistică, evidențiază legătura strânsă dintre natură, echilibru și sănătate. Este o ediție plină de informații utile și inspirație pentru toți cei interesați de sănătate și bunăstare.spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri