Campania națională ECOTIC „Orașe Curate”, dedicată colectării aparatelor electrice și electronicelor uzate din mediul urban, a adunat, la Comănești, două tone de deșeuri.

Campania a încurajat locuitorii să vină și să predea corect echipamentele electrice si electronice uzate la centrele de colectare locale.

Organizația ECOTIC, în parteneriat cu autoritățile și companiile de salubritate locale, continuă de-a lungul anului 2017 campania națională „Orașe Curate”.

PUBLICITATE

Locuitorii orașelor sunt informați și încurajați să devină conștienți de problema deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și de necesitatea de a le preda corect spre reciclare.

Și până acum, orice locuitor al unei localități care a predat un deșeu de minim 5/10 kg cumulate la punctele de colectare locale a primit un premiu instant.

Luna trecută, în Comănești, au fost deschise trei puncte de colectare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ