Polițiștii din Bacău au reținut două persoane care dețineau, într-un autoturism, 40000 de țigarete de contrabandă.Țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat.

La data de 27 aprilie a.c., în jurul orei 12.00, pe D.N.2, în localitatea Filipești, polițiștii au depistat un bucureștean de 42 de ani, care transporta cu un autoturism, înmatriculat în Olanda, țigarete fără timbru de acciză și documente de proveniență.

De asemenea, în autoturism polițiștii au identificat o persoană de sex feminin de 39 de ani, din județul Giurgiu.

PUBLICITATE

Cercetările au fost preluate de polițiștii de investigarea criminalității economice, care au stabilit că cei doi dețineau cantitatea totală de 40 000 de țigarete, nemarcate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile nemarcate sau marcate necorespunzator peste limita a 10.000 tigarete.

Față de cele două persoane s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmand a fi prezentate Parchetului de pe lânga Judecatoria Buhuși cu propunere de instituire a măsurii preventive a controlului judiciar.

Cele 40 000 de țigarete au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la săvârșirea infracțiunii a fost ridicat în vederea instituirii măsurii sechestrului asigurator.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ