Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Bacău, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au percheziționat locuința a doua persoane bănuite că ar fi exploatat sexual mai multe tinere. Cei în cauză au fost reținuți pentru trafic de persoane și proxenetism, iar ulterior arestați preventiv.

La data de 21 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău și ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Bacău, au efectuat o percheziţie la locuinţa unor persoane bănuite de trafic de persoane și proxenetism.

Din cercetări a rezultat că, în perioada 2015 – 2016, un bărbat de 27 de ani și o femeie de 24 de ani ar fi racolat și exploatat sexual, prin restricționarea libertății de mișcare și constrângere fizică și psihică, mai multe tinere, cu vârste cuprinse între 19 și 21 ani.

PUBLICITATE

Cei în cauză ar fi oferit servicii sexuale prin intermediul unor site-uri de publicitate și ar fi închiriat apartamente în diferite localități din țară, unde ar fi fost constrâns victimele să se prostitueze.

Bărbatul și femeia bănuiți de comiterea faptelor au fost reținuți pentru 24 de ore.

Astăzi, 22 septembrie a.c., față de aceștia magistrațiii Tribunalului Bacău au dispus măsura arestării preventive.

La acțiune au participat și poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Suceava și jandarmi din Bacău.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ